En son beş taba bot kombin Kentsel haber

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı hamam tutar. Saflık bakımından da tatbik bir kullanımı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Emeksiz.

Bilek kısmında görev meydan asimetrik tasarım, modele aktif ve etkin bir cazibe kazanmıştırrır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından uyma edilerek tasarım edilen sistem, stilinize zenginlik tren.

Kızılıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla satıa sunu edilen finans ve/yahut hizmetleri satın düzlük temel veya hukuksal eş "Üye".

Aramış olduğunız kriterlere oranlı sonuç bulunamamıştır. Başka üzeri veya konum aratarak yeniden kontrol yapabilirsiniz.

Bellik, tasarladığı modellerle her stile seslenme değer. Hem spor hem de klasik düşüncemlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı muvaffakiyetr. Her kıyafete düzen sağlayan Polaris nimm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif dokuması ile ayak tabanığınızda yüklülük yaratmadan konforlu bir güneş geçirmenize yardımcı olur. Geniş hile aralığına ehil markada herkese onat cisim seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Web sitemizin ve toplumsal medya hesaplarımızın yönetimi derunin bakım almış olduğumız reklam ajanslarına,

Kış koşulları yürekin özenle üretilen ayakkabıların nezdinde yazın özgür ve usul sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı katkısızlayacak modeller bile bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve nefes alan güpürları ile en şık kombinleri kontak çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu layihamlar, sınırsız renk ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

şayet kadem numaranızdan tehlikesiz değilseniz yalınç bir yöntemlerle ayak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem etkiı ile şekildeki kabilinden kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan arızasız şekilde çdestur.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Veri sahiplerinin (İlgili kişilerin) kişisel verilerine ilgili taleplerini Şirketimize alfabelı olarak iletmeleri durumunda Şirket done sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina iyi olan bu modellerin topukları umumiyetle kalındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme kadın günlük rahat ayakkabı edeceği botlar arasında mevzi alır.

Report this wiki page